Onze praktijk

Receptie medewerker in de praktijkbehandelkamer met rustgevend plafondSfeervolle openhaard in de wachtruimteSpeelse behandeling met grote tandenborstel bij kindbehandeling met opblaashandschoen bij kindIntroductie tandarts aan gezin met kinderen

Onze praktijk

Samenwerking en vooruitgang

Bij De Fijne Tandartsen staan aandacht voor u en goede algemene tandheelkunde voor het hele gezin centraal. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en kunnen u op die manier altijd de beste zorg bieden.

De Fijne Tandartsen staat ook voor samenwerking en vooruitgang. Samenwerking tussen u en de tandarts, de mondhygiëniste en assistente. Voor ons is het van groot belang dat er sámen wordt gekeken naar de beste oplossing. Op die manier zorgen we ervoor dat uw mond gezond wordt én blijft.

img_4295

Sfeer

Tandartsen Daan en Peter en hun team doen er alles aan om een bezoek aan hun praktijk zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Een wachtkamer met vergeelde tijdschriften is er niet. Wel een aangename lobby met gashaard, opgewekt personeel en een prachtig uitzicht op de oude kerk van Barneveld.

Kortom, we bieden u, naast uitstekende tandheelkunde, veiligheid en vertrouwen door de sfeervolle, behaaglijke omgeving en door onze persoonlijke benadering.

wachtruimte

Geschiedenis

De Fijne Tandartsen zijn sinds maart 2016 gevestigd aan de Langstraat 16 in Barneveld. Daarvoor was de praktijk gevestigd aan de Thorbeckelaan en heette Tandheelkundig Centrum Vlot. Peter Vlot heeft daar in 2008 de praktijk van zijn vader overgenomen die sinds 1970 tandarts in Barneveld was.
In 2013 is Daan van der Heul het team komen versterken.

Uiteindelijk bleek de praktijkruimte op de Thorbeckelaan te klein en niet meer aan te passen aan de hedendaagse eisen. Daarop is besloten om de praktijk te verplaatsen naar de Langstraat waar een fijne en ruime praktijk is gesitueerd, op steenworp afstand van de plek waar de praktijk tot 1972 gevestigd was.

Verantwoord maatschappelijk ondernemen

Wij vinden duurzaam ondernemen zeer belangrijk en passen dit toe in de praktijk. Dit betekent dat wij op sociaal, ecologisch en economisch gebied onze verantwoordelijkheid nemen.

  • Bijna alle communicatie wordt per e-mail verstuurd zodat er minder papier hoeft gebruikt te worden.
  • Het grootste gedeelte van de praktijkruimte heeft energiezuinige LED-verlichting.
  • Ons afval wordt samengeperst door van een ‘trashmaster’. Hierdoor wordt het afvalvolume meer dan gehalveerd.
  • Door gebruik te maken van lichtsensoren in de praktijk wordt nergens de verlichting onnodig aangelaten.
  • De Fijne Tandartsen is sinds januari 2018 een erkend leerbedrijf geworden. Dat betekent dat tandartsassistentes bij ons stage lopen tijdens de opleiding om zo het vak te leren.
  • Het goud van kronen die verloren zijn gegaan worden hergebruikt voor een goed doel, Stichting Beschermde Wieg.