Betalen

Begrotingen

Bij uitgebreide behandelingen bespreken wij vooraf de kosten en sturen wij u een begroting vanaf € 250,-. Via ons computerprogramma kunnen wij gelijk voor u bij uw verzekeraar kijken wat uw eventuele eigen bijdrage is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.

Rekeningen

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics. voor het versturen en innen van onze rekening. Dit betekent dat u uw rekening voor de tandartsbehandeling krijgt van Infomedics.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u dan aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

U krijgt uw rekening voortaan digitaal

U ontvangt van Infomedics een e-mail op het e-mailadres wat bij ons bekend is. Belangrijk dus om uw actuele e-mailadres aan ons door te geven. Daarnaast hebben wij u mobiele nummer nodig. U ontvangt van Infomedics een sms code-code om uw rekening te kunnen openen. Zo zorgt Infomedics ervoor dat uw gegevens goed beschermd blijven.

Wilt u uw rekening liever per post blijven ontvangen? Geef dit dan aan ons door tijdens u volgende bezoek aan De Fijne Tandartsen.

Regel het online!

Op de website van Infomedics (http://www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen.

  • Status van uw betaling controleren
  • Betalingsregeling treffen

Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer: 036-2031900 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur)