10 Fijne Feiten

Natuurlijk snappen wij dat een tandartsbehandeling niet altijd fijn wordt gevonden. Maar we doen ons best het zo aangenaam mogelijk te maken.

Waarom wij fijn zijn? Dit is onze top 10!

10. In één keer klaar

Heeft uw mond regelmatig extra aandacht nodig? Dan wordt uw controle-afspraak gecombineerd met een afspraak voor professioneel reinigen. Zo hoeft u slechts éénmaal naar onze praktijk te komen.

9. Nazorg

Na sommige behandelingen kunt u achteraf wat last ervaren. Daarom bellen we u bij deze behandelingen nog even op, om te horen hoe het met u gaat. En mocht u nog vragen hebben dan worden deze meteen beantwoord.

8. Voorkomen is beter dan genezen

Preventie is belangrijk voor het behouden van een gezond gebit. Dit doen we niet alleen door regelmatige controles en het maken van röntgenfoto’s, maar ook door uw gebit professioneel te reinigen. Daarnaast helpen we u graag uw eigen mond gezond te houden met advies over poetsen, voedsel en fluoride.

7. Aandacht voor angst

U vindt een behandeling door de tandarts niet zo fijn? Laat het ons weten! We hebben hier ruim ervaring mee en kunnen u helpen. Bijvoorbeeld door ruim de tijd te nemen om alles uit te leggen. Zo wordt een behandeling al snel minder vervelend dan verwacht.

6. Eenvoudige betaling

Wij werken liever met mensen dan met administratie. Daarom worden onze nota’s afgehandeld door Infomedics. Zij sturen uw nota door naar uw verzekeraar en u ontvangt alleen een nota over het bedrag dat de verzekering niet dekt. Wilt u gespreid betalen? Ook daarvoor kunt u bij Infomedics terecht.

5. Altijd een vervolgafspraak

Lang niet bij de tandarts geweest? Komt bij ons niet voor! Want voor u naar huis gaat krijgt u bij ons altijd een vervolgafspraak. Voor een behandeling of een volgende controle. Zo voorkomen we achterstallig onderhoud.

4. Nooit meer vergeten

Afspraak vergeten? Kan gebeuren, ook wij vergeten wel eens iets. Maar als wij uw e-mail of mobiele telefoonnummer hebben sturen we u een herinnering als u een afspraak voor een behandeling heeft. Fijn toch?

3. Duidelijkheid

Het is wel zo fijn als u weet wat u van een behandeling mag verwachten. Daarom leggen wij heel veel uit. Vóór, tijdens én na een behandeling.

2. Nog meer duidelijkheid

Niet iedereen heeft dezelfde wensen en elke mond is anders. De mond van een 18-jarige vraagt andere zorg dan die van een 80-jarige. Daarom werken wij met zorgplannen. Hierin staat beschreven waar we naar streven. Zorg op maat dus.

1. Dubbel bekeken

Onze assistentes en mondhygiënistes zijn uitgebreid opgeleid en ervaren. Zij vullen het werk van de tandarts aan en voeren deelbehandelingen uit. Bij elk bezoek mag u dan ook rekenen op de aandacht van twee bevlogen professionals .