Dit vinden wíj fijn

Afspraken

Op deze manier kunnen wij u zo goed en zo fijn mogelijk van dienst zijn.

Afspraken maken

Niemand houdt van wachten, daarom plannen wij onze tijd zorgvuldig in. Heeft u last van uw gebit en mocht u dezelfde dag nog geholpen moeten worden, neemt u dan contact op met de baliemedewerkster. Zij zal dan een afspraak voor u inplannen. Zo is er voldoende tijd om uw gebit aandacht te geven en houden we de wachttijden kort.

Vertraagd/vergeten

Mocht u vertraagd zijn en daardoor te laat op uw afspraak dreigen te komen, laat ons dit dan even weten. Als er te weinig tijd resteert om uw behandeling voldoende aandacht te geven kan het namelijk verstandiger zijn een nieuwe afspraak te maken.

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen dan verzoeken we u dit minstens 24 uur van te voren te laten weten. Zo kunnen we de tijd die er voor u gereserveerd stond gebruiken voor anderen.

Een afspraak vergeten kan de beste overkomen, ook wij vergeten wel eens iets. Mocht het nogmaals voorkomen dat u uw afspraak vergeet dan zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

Een schone mond!

Natuurlijk poetst u uw tanden voordat u naar de tandarts gaat! Mocht u er niet de gelegenheid toe hebben gehad, dan kunt dit nog doen in onze poetshoek. Wij waarderen het als u voor uw bezoek niet rookt.

Pijnklachten / spoedgevallen

Als u last heeft van uw tanden wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Daarom hebben wij ruimte in onze agenda gereserveerd om ongemakken te verhelpen.

Mocht u dezelfde dag nog geholpen moeten worden, neemt u dan het liefst ’s ochtends contact op. dan zal er een afspraak voor u ingepland worden.

Nadat de ergste ongemakken zijn weggenomen is het vaak nog nodig een vervolgafspraak te maken om te voorkomen dat de klacht terugkomt.

Preventie

Wij besteden veel aandacht aan preventie, het voorkomen van gaatjes en andere gebitsproblemen. bijvoorbeeld door regelmatig röntgenfoto’s van uw kiezen te maken, of u een afspraak te geven bij een van onze preventie assistentes of mondhygienistes. Zij helpen u uw gebit stralend schoon te houden.

Afspraakherinnering

Wij sturen wekelijks een afspraakherinnering bij afspraken die twintig minuten of langer duren, via e-mail of per SMS. Mocht het voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak niet door zou gaan. Neemt u bij twijfel even contact met ons op.

Uw gegevens up-to-date

Bent u verhuisd of van zorgverzekeraar veranderd? Laat het ons even weten. Ook als u (andere) medicijnen bent gaan gebruiken horen wij dat graag.