Ons team

peter

Peter Vlot – Tandarts

Peter heeft ervaring opgedaan in praktijken in Amsterdam, Aalsmeer en Vlaardingen. En natuurlijk in Barneveld, waar hij In 2010 de tandartspraktijk van zijn vader overgenomen na 14 jaar met hem te hebben samengewerkt. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op de esthetische tandheelkunde, oftewel het maken van een mooie lach.

In zijn vrije tijd leest hij graag en luistert naar muziek.
Samen met zijn vriendin en 2 kinderen woont hij in Hilversum.


daan

Daan van der Heul – Tandarts

Daan werkt al meer dan drie jaar met zeer veel passie en plezier in Barneveld. De rit elke ochtend vanuit Amsterdam vindt hij meer dan de moeite waard. Hij houdt erg van koken, auto’s en hardlopen. Sinds kort doet Daan aan yoga om zijn rug soepel te houden voor zijn werk.


margreet

Margreet Pattisina – Preventie-Assistente

Margreet werkt al meer dan 30 jaar met veel enthousiasme als assistente. Ze houdt veel van reizen en volgt momenteel een cursus Italiaans.


mireie

Mireie Gorter – Preventie-Assistente

Mireie werkt als vaste collega al 12 jaar in onze praktijk. Ze is erg netjes en secuur in haar werk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te gaan paardrijden.


renate

Renate van de Braak – Preventie-Assistente

Op haar 18e kwam Renate bij tandarts Vlot senior werken. Na wat omzwervingen bij andere praktijken is ze nu weer terug op haar oude vertrouwde plek. Ze is de  assistente van Daan. In haar vrije tijd gaat ze met veel plezier naar my little pony ruilbeurzen.


angela

Angela Blankespoor – Paro-preventie-Assistente

Angela is net als Renate ook begonnen bij tandarts Vlot senior en ook na een aantal omzwervingen weer terug op haar vertrouwde plek. Naast stoelassistente is Angela ook paro-preventie assistente. Ze is erg sportief en heeft de marathon van Amsterdam gelopen in een toptijd!


charissa

Charissa – Preventie-Assistente

Charissa sinds de start in 2016 bij De Fijne Tandartsen. Ze heeft in meerdere praktijken in Barneveld gewerkt waar ze veel ervaring heeft op gedaan als preventie-assistente. Met name kinderen kan ze goed motiveren om beter te gaan poetsen.


kim

Kim – Preventie-Assistente

Kim is net klaar met de opleiding voor tandartsassistente. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid is zij bij ons aan de slag gegaan. In haar vrije tijd gaat Kim graag fitnessen en in haar vakanties vindt ze het heerlijk om te  duiken in de  Middellandse zee.


sonja

Sonja Rijkschroeff – Mondhygiëniste

Sonja werkt al 30 jaar in de praktijk. Ze heeft ruime ervaring in de mondhygiëne behandelingen en doet haar werk met veel plezier en inzet.


ellen

Ellen op ’t Hof – Mondhygiëniste

Ellen heeft onlangs haar dagen bij De Fijne Tandartsen uitgebreid van twee naar vier dagen. Ze is een enthousiaste collega die elke patient met een grote glimlach behandelt.


marjolein

Marjolein van Uffelen – Front office manager

Marjolein is het gezicht  van onze praktijk. Ze werkt 1.5 dag per week achter de receptie en de rest van de dagen is ze achter de schermen voor u aan het werk.


 

Renate Faulhaber – Office manager

Renate is achter de schermen voor u aan het werk. Na haar verhuizing naar het buitenland is ze sinds deze zomer weer terug in Nederland met haar gezin en komt ze ons team weer versterken. Renate houdt van lekker koken en is dol op sushi, daar kan je haar voor wakker maken!


Joyce van den Brink – Receptioniste

Joyce is ons nieuwe gezicht achter de receptie. Zij zal u altijd hartelijk verwelkomen en met al uw vragen kunt u bij haar terecht. Ze is een stoere mama van 3 boys! Lekker kokkerellen en yoga kan ze niet uit haar leven wegdenken!