Ons team

Peter Vlot

Peter Vlot – Tandarts

Peter heeft ervaring opgedaan in praktijken in Amsterdam, Aalsmeer en Vlaardingen. En natuurlijk in Barneveld, waar hij in 2010 de tandartspraktijk van zijn vader heeft overgenomen na 14 jaar met hem te hebben samengewerkt. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op de esthetische tandheelkunde, oftewel het maken van een mooie lach.

In zijn vrije tijd leest hij graag en luistert naar muziek.
Samen met zijn vriendin en 2 kinderen woont hij in Hilversum.

BIG: 39046823402


Daan van der Heul – Tandarts

Daan werkt met zeer veel passie en plezier in Barneveld. De rit elke ochtend vanuit Amsterdam vindt hij meer dan de moeite waard. Hij houdt erg van koken, auto’s en hardlopen. Daarnaast vindt hij het erg belangrijk dat mensen met een glimlach weer de praktijk verlaten.

BIG: 59912759902


Margreet – Preventie Assistente

Margreet werkt al ruim 40 jaar met veel enthousiasme als assistente. Ze houdt veel van reizen en is altijd in voor een gezellig praatje.


Charissa van Veldhuizen

Charissa – Preventie Assistente

Charissa werkt sinds de start in 2016 bij De Fijne Tandartsen. Ze heeft in meerdere praktijken in Barneveld gewerkt waar ze veel ervaring heeft op gedaan als preventie assistente en de Fijne omgang met kinderen. Charissa heeft de opleiding Prepareren en Restaureren met een dikke voldoende afgesloten wat betekent dat ze kleine vullingen mag maken. Daar zijn wij supertrots op!


Kim Korver

Kim – Preventie Assistente

Kim is net klaar met de opleiding voor tandartsassistente als ze ons gezellige team komt versterken. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid is zij bij ons aan de slag gegaan. Inmiddels is zij alweer enige tijd Preventie Assistente. In haar vrije tijd gaat Kim graag fitnessen en in haar vakanties vindt ze het heerlijk om te  duiken in de  Middellandse zee.


Sonja – Mondhygiëniste

Sonja werkt al ruim 30 jaar in de praktijk. Ze heeft ruime ervaring in de mondhygiëne behandelingen en doet haar werk met veel plezier en inzet.


Ellen – Mondhygiëniste

Ellen werkt met haar ruime ervaring al weer meer dan 20 jaar in onze praktijk. 3 dagen per week staat ze voor u klaar. Ze is een enthousiaste collega die elke patiënt met een grote glimlach behandelt.


Marjolein van Uffelen

Marjolein – Officemanager

Marjolein is het gezicht  van onze praktijk. Ze werkt één ochtend per week achter de receptie en de rest van de dagen is ze achter de schermen voor u aan het werk. Met haar man en 2 kinderen vindt ze het heerlijk om te wandelen en geniet ze van de natuur.


Renate Faulhaber

Renate – Praktijkmanager

Renate is achter de schermen voor u aan het werk. Na haar verhuizing naar het buitenland is ze sinds enige tijd weer terug in Nederland met haar gezin en komt ze ons team weer versterken. Renate houdt van lekker koken en is dol op sushi, daar kan je haar voor wakker maken!


Abdel – Mondhygiënist

Abdel is een zeer enthousiaste mondhygiënist. Eind 2018 is Abdel ons team komen versterken. Twee keer per week komt hij uit Nijmegen rijden om met veel plezier in Barneveld te werken. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en coached zijn eigen team! 


Renate – Preventie Assistente

Renate is als assistente begonnen bij Tandheelkundig Centrum Vlot (inmiddels De Fijne Tandartsen) Nadat ze even is weggeweest mogen wij haar nu weer in ons team verwelkomen!


Karin – Preventie Assistente

In de zomer van 2021 is Karin bij onze praktijk gestart als tandartsassistente. In April 2022 heeft ze haar opleiding tot Preventie Assistente behaald. Vanuit Soesterberg komt ze met veel plezier naar Barneveld rijden.


Elise – Receptioniste

Elise is sinds mei 2022 het nieuwe gezicht achter de receptie. Zij zal u hartelijk verwelkomen en met al uw vragen kunt u bij haar terecht. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.


Shannon – Preventie Assistente

Sinds oktober 2020 is Shannon ons team komen versterken. In 2019 heeft ze haar diploma behaald en inmiddels heeft zij in 2021 ook haar opleiding preventie assistente afgerond. Shannon houdt van gezelligheid en brengt haar vrije tijd graag door met haar vriend en met vriendinnen. 


Sandra – Tandartsassistente

In het najaar van 2021 is Sandra ons team komen versterken. Met haar man en kinderen woont zij in Ede.


Lizzy – Tandartsassistente

Lizzy is in september 2021 bij ons begonnen als stagiaire. Na haar stageperiode en het afronden van haar opleiding staat zij 3 dagen per week voor u klaar. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden.


Angela – Paro-Preventie Assistente

Angela is onze Paro Preventie Assistente. Zij helpt voornamelijk patiënten die eerder problemen met de mondgezondheid hebben gehad en door de mondhygiëniste zijn behandeld. Angela is er even tussenuit geweest maar maakt inmiddels weer deel uit van ons Fijne team. Angela houdt van sporten en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden.